Bilværksted

Originale reservedele er mange ting. De er måske ikke så originale som det lyder. Er en reservedel fremstillet nøjagtigt efter bilfabrikkens specifikationer, så er det ifølge EU-reglerne en “original reservedel“. Det er kvaliteten, der er afgørende og ikke, hvad der står på emballagen. Vores reservedele produceres ofte på de samme fabrikker, som bilfabrikkerne anvender, og er af nøjagtig samme materialer og kvalitet.
I de nye EU-regler findes også begrebet “reservedele af tilsvarende kvalitet“. Det betyder, at reservedelen er fremstillet i et tilsvarende eller bedre materiale end originalen.

I FTZ sortiment findes både originale reservedele og dele, som faktisk er er bedre end originalen – derfor benytter LT AUTO, som oftest kvalitetsautodele fra FTZ. Dem kan vi stå inde for 110 procent – og så gør det vel ikke noget, at delene er væsentlig billigere end såkaldte “originale”.

Olie er mange slags smøremidler, men der findes desværre mange dårlige kvaliteter. Derfor bruger vi udelukkende kvalitetsolie fra firmaet ELF. Sportskørernes foretrukne mærke. ELF LDX 5W-40 motorolie er LT AUTOs foretrukne olie med olieskift ved serviceeftersyn. Den beskytter fra det øjeblik du drejer nøglen. Særligt de første sekunder efter motorstart er kritiske for motorerne, men også her beskytter og smører ELF LDX særdeles effektivt fra kold til driftsvarm motor.

LT AUTO anbefaler og benytter ELF kvalitetsolier alle steder, hvor bilen skal smøres. Besøg www.elf.com og se forskellen, og mærk og hør derefter motorglæden hos LT AUTO.

 

Nokian Tyres dækfabrikant
nokiantyres.dk

Se en video af vores moderne
4000 gearkasseskyller her.